fredag 18. mars 2011

Indisk kyllingsuppe

4 porsjoner

5 cm ingefærrot
3 hvitløksfedd
1 rød chili
2 ss smør
3 gulrøtter
1 eple
2 løk
1 ss hot currypulver
2 l hønsekraft/ buljong
1 kylling, ferdiggrillet
3 dl matfløte
1 ts salt
1/2 ts hvit pepper
fersk koriander til garnityr

Riv ingefærrot og finhakk hvitløken. Del chilien på langs og fjern frøene. Finhakk chilien. Fres ingefær, hvitløk og chili mykt i smeltet smør i en romslig gryte. Tilsett revne gulrøtter, eple og løk. Dryss over curry. Tilsett hønsekraft eller buljong. La alt fp et oppkok og kok i 10 minutter. Tilsett kyllingbiter, matfløte og smak til med salt og pepper. Dryss over fersk koriander før servering og server med nanbrød.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar